Անցնել բովանդակությանը
Zinn® Ads
hy
Սկսել

Ուղեցույցներ

Միացնել Google Ads-ը Zinn® Ads-ին

Մուտք գործեք Google-ով, ընտրեք ավելացվող հաշիվները, ներառյալ կառավարչի հաշվի տակ գտնվող հաշիվները, և անջատվեք, երբ ցանկանաք:

«Միացնել» քարտը Zinn® Ads-ում՝ «Միացնել Google Ads-ը» և «Միացնել Microsoft Advertising-ը» ընտրանքներով
  1. Սեղմեք Միացնել Google Ads-ը

    Zinn® Ads-ում սեղմեք Connect Google Ads: Նախ ձեզ անհրաժեշտ է սակագնային պլան (Free-ն բավարար է) և սեփականատիրոջ կամ ծրագրավորողի դեր ձեր կազմակերպությունում:

  2. Մուտք գործեք Google-ով և թույլատրեք մուտքը

    Google-ը խնդրում է ձեզ թույլատրել Zinn® Ads-ին կառավարել ձեր Google Ads հաշիվները: Եթե չեղարկեք կամ մերժեք, ոչինչ չի ավելացվի. կրկին սեղմեք Connect Google Ads և թույլատրեք մուտքը:

  3. Ընտրեք ավելացվող հաշիվները

    Կառավարչի հաշիվները ցուցադրվում են իրենց ենթակա հաշիվների հետ միասին: Կառավարչի հաշիվն ինքնին չի ավելացվում. նշեք դրա տակ գտնվող հաշիվները, ապա սեղմեք «Ավելացնել»: Ավելի վաղ ձեր կողմից ավելացված հաշիվները նշված են «Արդեն ավելացված է» կարգավիճակով:

  4. Ստուգեք Autopilot-ի կարգավորումները

    Յուրաքանչյուր նոր հաշիվ սկսվում է Նախ ինձ հարցրեք կարգավորմամբ ցանկացած տեսակի փոփոխության համար, այնպես որ ոչինչ չի փոխվում, քանի դեռ դուք չեք հաստատել այն: Հաշվի Autopilot-ի կարգավորումները թույլ են տալիս ցանկացած պահի փոխել դա՝ ըստ տեսակների:

  5. Անջատել ցանկացած պահի

    Սեղմեք Անջատել հաշվի կողքին։ Մենք դադարեցնում ենք դրան հասանելիությունը, մոռանում ենք մեր մուտքի իրավունքները և ջնջում ենք դրա մասին մեր պահպանած ամեն ինչ։ Արդեն կատարված փոփոխությունները մնում են ձեր Google Ads հաշվում։ Zinn® Ads-ը ձեր Google հաշվից նույնպես հեռացնելու համար բացեք myaccount.google.com/permissions կայքը։

Իրական էկրան Zinn® Ads-ի կառավարման վահանակից՝ հաշիվների օրինակելի անուններով:

Հաջորդ ուղեցույցը: Միացնել Microsoft Advertising-ը Zinn® Ads-ին

Անվճար ներառված է Zinn Digital® հոսթինգի հետ

Հոսթինգ տեղադրեք Zinn Digital®-ի միջոցով, և քլիքերի պաշտպանությունն անվճար է

Մեր հոսթինգում կտտոցների խարդախության դեմ պաշտպանությունն աշխատում է սերվերում, և Zinn® Ads-ը կարող է տեսնել, երբ Ձեր կայքը կամ վճարման էջն անհասանելի են, և դադարեցնել Ձեր գովազդները մինչև դրանց վերականգնումը: