Funkcja Zinn® Ads
Cofnij każdą zmianę wprowadzoną przez Zinn® Ads przez 30 dni
Każda zmiana wprowadzona przez Zinn® Ads na Twoich kontach Google Ads jest rejestrowana wraz z informacją, kto ją zaproponował i dlaczego, oraz może zostać cofnięta jednym kliknięciem przez 30 dni.

Co rejestruje Zinn® Ads?
Zinn® Ads rejestruje każdą proponowaną lub wprowadzaną zmianę: konto, rodzaj zmiany, jej działanie, osobę proponującą oraz jej status. Każdą wprowadzoną zmianę można cofnąć jednym kliknięciem przez 30 dni.
- Każda zmiana wymieniona w sekcji Zmiany, wraz z datą, do której można ją cofnąć
- Kto zaproponował każdą zmianę: codzienny audyt czy wybrany przez Państwa typ automatyczny
- Cofnij jednym kliknięciem: ustawienie zostaje przywrócone, a zmiana jest widoczna jako Cofnięta
- Link Cofnij obok każdej zmiany w codziennej wiadomości e-mail
- Cofanie działa nadal, gdy wyłącznik awaryjny jest włączony lub konto jest wstrzymane
- Odbuduj dla usuniętej reklamy: kopia zostaje zachowana, a reklama zostaje utworzona ponownie jako nowa wstrzymana reklama
- Zmiany wprowadzone samodzielnie przez Google są zestawione z Twoimi regułami, wraz z opcją Cofnij i przełącznikiem dla każdego typu automatycznego stosowania
- Każda automatyczna zmiana określa, co powinna zrobić; po 14 dniach jest mierzona, a ta, która pogorszyła sytuację, jest proponowana do Cofnięcia lub cofa się samoczynnie, gdy ten rodzaj zmiany jest Automatyczny
Jak działa cofanie?
Proszę nacisnąć Cofnij obok zmiany w sekcji Zmiany lub kliknąć link Cofnij w codziennej wiadomości e-mail. Zinn® Ads przywraca to ustawienie na koncie reklamowym do stanu sprzed zmiany i oznacza zmianę jako Cofnięta.
Jak długo mogę cofnąć zmianę?
Przez 30 dni od momentu wprowadzenia przez Zinn® Ads. Lista Zmiany zawiera datę, do której można cofnąć każdą zmianę.
Czy można przywrócić usuniętą reklamę?
Google Ads nie może przywrócić usuniętej reklamy, dlatego zanim Zinn® Ads usunie wstrzymaną reklamę lub grupę reklam, zapisuje kopię jej tekstu, ścieżek, końcowego URL i słów kluczowych. Odbuduj tworzy ją ponownie jako nową wstrzymaną reklamę na okres 30 dni.
Co rejestruje każda zmiana?
Każda zmiana w Zinn® Ads rejestruje swoje konto, swój typ, swoje działanie, osobę proponującą oraz swój status: oczekująca, zatwierdzona, odrzucona, cofnięta, zatrzymana przez limit bezpieczeństwa lub odrzucona przez sieć.
Jak cofnąć zmianę?
Otwórz zmiany
Lista zmian zawiera wszystkie zmiany wprowadzone na Państwa kontach.
Przewodnik krok po kroku: Cofnij zmianę reklamy w ciągu 30 dni
Naciśnij Cofnij
Twoje konto zostanie przywrócone do poprzedniego stanu, a zmiana będzie wyświetlana jako „Cofnięta”.
Przewodnik krok po kroku: Cofnij zmianę reklamy w ciągu 30 dni
Lub cofnij z poziomu wiadomości e-mail
Użyj linku Cofnij obok zmiany w codziennym e-mailu. Najpierw zostaniesz poproszony o zalogowanie się.
Przewodnik krok po kroku: Codzienny e-mail Zinn® Ads
Często zadawane pytania
Czy mogę cofnąć zmianę, którą osobiście zatwierdziłem?
Tak. Każdą zmianę wprowadzoną na Twoim koncie, zatwierdzoną przez Ciebie lub dokonaną automatycznie, można cofnąć przez 30 dni.
Czy cofanie działa, gdy wprowadzanie zmian zostanie zatrzymane?
Tak. Funkcja Cofnij działa nadal, gdy wyłącznik awaryjny jest włączony lub konto jest wstrzymane, dzięki czemu zawsze można przywrócić wprowadzoną zmianę.
Jak długo działa łącze Cofnij w wiadomości e-mail?
7 dni. Następnie proszę otworzyć Zinn® Ads i w sekcji Zmiany nacisnąć Cofnij obok danej zmiany.
Czy cofanie jest dostępne w każdym planie?
Tak. Każdą zmianę wprowadzoną w dowolnym planie, w tym bezpłatnym, można cofnąć przez 30 dni.
W cenie hostingu Zinn Digital®
Hostuj z Zinn Digital®, a tarcza przed kliknięciami jest darmowa
Na naszym hostingu ochrona przed fałszywymi kliknięciami działa po stronie serwera – bez konieczności instalowania czegokolwiek i bez żadnych opłat.
Wypróbuj Zinn® Ads za darmo
Plan bezpłatny obejmuje jedno konto reklamowe oraz codzienny audyt, bez konieczności podawania karty. Plany płatne dodają autopilota.