ביטול הפעולה לא שחזר שינוי
הפעולה ״בטל״ לא החזירה שינוי ב-Zinn® Ads? מתי מוצעת הפעולה ״בטל״, מדוע ייתכן שלשינוי לא יהיה מה לבטל, ומה לעשות במקום זאת לגבי מודעה שנמחקה.
תשובה קצרה
הפעולה 'בטל' זמינה למשך 30 ימים לאחר ביצוע שינוי; לאחר מכן, כפתור הביטול נעלם. לשינוי שמעולם לא הוחל, כגון שינוי שנדחה או נעצר על ידי מגבלת בטיחות, אין מה לבטל.
מדוע זה קורה
ביטול מחזיר את ההגדרה למצבה שלפני השינוי, דרך אותו החיבור, כך שהחשבון עדיין חייב להיות מחובר.
מה Zinn® Ads עושה בנידון
ביטול הפעולה ממשיך לפעול כאשר מתג ההשבתה מופעל או כאשר חשבון מושהה, כך שתמיד ניתן לשחזר שינוי בתוך 30 הימים שלו.
מה לעשות
- בדוק את התאריך של ביטול עד עבור השינוי תחת שינויים.
- אם יש צורך לחבר מחדש את החשבון, היכנסו שוב ולאחר מכן לחצו על בטל.
- לאחר שתלחצו על בטל, המתינו רגע: השינוי יוצג כבוטל ברגע שחשבונכם יוחזר.
- עבור מודעה שנמחקה, לחצו על בנה מחדש: הפעולה תיצור את המודעה מחדש כמודעה חדשה שמושהית.
דפים קשורים: ביטול פעולה ויומן שינויים
כלול בחינם עם אחסון Zinn Digital®
אחסנו עם Zinn Digital® ומגן הלחיצות ניתן בחינם
באחסון שלנו מגן הונאות ההקלקות פועל בשרת, ללא צורך בהתקנה וללא כל תשלום.