Агуулга руу очих
Zinn® Ads
mn

Буцаах нь өөрчлөлтийг сэргээсэнгүй

Буцаах нь Zinn® Ads-ийн өөрчлөлтийг буцаасангүй юу? Буцаах үйлдлийг хэзээ санал болгодог, өөрчлөлтөд яагаад буцаах зүйл байхгүй байж болох, мөн үүний оронд устгасан зарын талаар юу хийх талаар.

Манай викинг болох Zinn® цаг хугацааны явцад өсөж буй хэмжилтийн хажууд өөрийн шалгах хуудсыг уншиж байна.

Богино хариулт

Өөрчлөлт хийснээс хойш 30 хоногийн турш буцаах боломжтой бөгөөд үүний дараа Буцаах товчлуур алга болно. Аюулгүй байдлын хязгаарлалтаар татгалзсан эсвэл зогсоосон зэрэг огт хэрэгжээгүй өөрчлөлтөд буцаах зүйл байхгүй.

Яагаад ийм зүйл болдог вэ

Буцаах нь уг тохиргоог тухайн холболтоор дамжуулан өөрчлөлт хийхээс өмнөх төлөвт нь эргүүлж оруулдаг тул бүртгэл холбогдсон хэвээр байх шаардлагатай.

Энэ талаар Zinn® Ads юу хийдэг вэ

Яаралтай унтраалга асаалттай байх эсвэл бүртгэлийг түр зогсоосон үед ч буцаах үйлдэл хэвийн ажиллах тул өөрчлөлтийг 30 хоногийн дотор үргэлж буцаан сэргээх боломжтой.

Юу хийх вэ

  1. Өөрчлөлтүүд хэсэг дотроос тухайн өөрчлөлтийн Буцаах хүртэлх огноог шалгана уу.
  2. Хэрэв бүртгэлийг дахин холбох шаардлагатай бол дахин нэвтэрч, дараа нь Буцаах дээр дарна уу.
  3. Буцаах гэснийг дарсны дараа түр хүлээнэ үү: таны бүртгэлийг сэргээсний дараа өөрчлөлт Буцаагдсан гэж харагдана.
  4. Устгасан зарын хувьд Дахин үүсгэх товчийг дарна уу: энэ нь зарыг түр зогсоосон шинэ зар болгон дахин үүсгэнэ.

Холбоотой хуудсууд: Буцаах болон өөрчлөлтийн бүртгэл

Zinn Digital® хостингтэй хамт үнэгүй багтсан

Zinn Digital®-д байршуулаарай, товшилтын хамгаалалт үнэгүй

Манай хостинг дээр товшилтын залилангаас хамгаалах бамбай нь сервер дээр ажилладаг бөгөөд ямар нэгэн зүйл суулгах шаардлагагүй, төлбөргүй байдаг.