ပြန်ပြင်ခြင်းက အပြောင်းအလဲတစ်ခုကို မူလအတိုင်း ပြန်မထားခဲ့ပါ
ပြန်ပြင်ရန် သည် Zinn® Ads အပြောင်းအလဲကို မူလအတိုင်း ပြန်မထားခဲ့ဘူးလား။ ပြန်ပြင်ရန် ကို မည်သည့်အချိန်တွင် ကမ်းလှမ်းသည်၊ အဘယ်ကြောင့် အပြောင်းအလဲတစ်ခုတွင် ပြန်ပြင်ရန် ဘာမျှမရှိနိုင်သနည်း၊ ၎င်းအစား ဖျက်လိုက်သော ကြော်ငြာနှင့်ပတ်သက်၍ မည်သို့လုပ်ဆောင်ရမည်နည်း။
အဖြေတို
အပြောင်းအလဲတစ်ခု ပြုလုပ်ပြီးနောက် ၃၀ ရက်ကြာ ပြန်ပြင်ရန် လုပ်ဆောင်နိုင်ပြီး၊ ထို့နောက်တွင် ပြန်ပြင်ရန် ခလုတ် ပျောက်သွားပါမည်။ လုံခြုံရေး ကန့်သတ်ချက်ကြောင့် ငြင်းပယ်ခံရခြင်း သို့မဟုတ် ရပ်တန့်ခံရခြင်းကဲ့သို့ တစ်ခါမျှ အသုံးမချခဲ့သော အပြောင်းအလဲတစ်ခုတွင် ပြန်ပြင်ရန် မည်သည့်အရာမျှ မရှိပါ။
အဘယ်ကြောင့် ဖြစ်ပွားရသနည်း
ပြန်ပြင်ရန် သည် တူညီသော ချိတ်ဆက်မှုမှတစ်ဆင့် ဆက်တင်ကို မပြောင်းလဲမီက အခြေအနေသို့ ပြန်လည်ရောက်ရှိစေသောကြောင့် အကောင့်ကို ဆက်လက်ချိတ်ဆက်ထားရပါမည်။
ယင်းနှင့်ပတ်သက်၍ Zinn® Ads ဘာလုပ်ဆောင်သနည်း
အရေးပေါ်ပိတ်ခလုတ် ဖွင့်ထားချိန် သို့မဟုတ် အကောင့်တစ်ခုကို ခေတ္တရပ်ထားချိန်တွင်လည်း ပြန်ပြင်ခြင်းသည် ဆက်လက်အလုပ်လုပ်နေသဖြင့် ပြောင်းလဲမှုကို ၎င်း၏ ၃၀ ရက်အတွင်း အမြဲတမ်း ပြန်လည်ထားရှိနိုင်ပါသည်။
လုပ်ဆောင်ရမည့်အရာ
- အပြောင်းအလဲများ အောက်ရှိ အပြောင်းအလဲ၏ ပြန်ပြင်နိုင်သည့်ရက်စွဲ ကို စစ်ဆေးပါ။
- အကောင့်ကို ပြန်လည်ချိတ်ဆက်ရန် လိုအပ်ပါက ထပ်မံ အကောင့်ဝင်ပါ၊ ထို့နောက် နောက်ပြန်ပြင်ရန် ကို နှိပ်ပါ။
- ပြန်ပြင်မည် ကို နှိပ်ပြီးနောက် ခေတ္တစောင့်ပါ- သင့်အကောင့် ပြန်လည်ရောက်ရှိသွားသည်နှင့် ပြောင်းလဲမှုသည် ပြန်ပြင်ပြီး အဖြစ် ပေါ်လာပါမည်။
- ဖျက်လိုက်သောကြော်ငြာအတွက် ပြန်လည်တည်ဆောက်ရန် ကိုနှိပ်ပါ- ၎င်းသည် ကြော်ငြာကို ရပ်တန့်ထားသော ကြော်ငြာအသစ်အဖြစ် ပြန်လည်ဖန်တီးပေးပါသည်။
ဆက်စပ်စာမျက်နှာများ: ပြန်ပြင်ရန်နှင့် ပြောင်းလဲမှုမှတ်တမ်း
Zinn Digital® ဟိုးစတင်းနှင့်အတူ အခမဲ့ပါဝင်သည်
Zinn Digital® ဖြင့် ဟို့စ်လုပ်ပါ၊ ကလစ်ဒိုင်းကို အခမဲ့ ရရှိပါမည်
ကျွန်ုပ်တို့၏ hosting တွင် ကလစ်လိမ်လည်မှုကာကွယ်ရေးဒိုင်းသည် ဆာဗာပေါ်တွင် အလုပ်လုပ်သောကြောင့် မည်သည့်အရာမျှ ထည့်သွင်းရန်မလိုသလို မည်သည့်အခကြေးငွေမျှ ပေးဆောင်ရန်မလိုပါ။