पूर्ववत गर्नुहोस् ले परिवर्तन पुनर्स्थापना गरेन
पूर्ववत गर्नुहोस् ले Zinn® Ads परिवर्तन फिर्ता गरेन? पूर्ववत गर्नुहोस् कहिले उपलब्ध गराइन्छ, कुनै परिवर्तनमा पूर्ववत गर्नका लागि केही नहुन सक्नुको कारण के हो, र यसको सट्टा मेटाइएको विज्ञापनको बारेमा के गर्ने।
छोटो उत्तर
परिवर्तन गरिएपछि ३० दिनसम्म पूर्ववत गर्नुहोस् ले काम गर्छ; त्यसपछि पूर्ववत गर्नुहोस् बटन हराउँछ। सुरक्षा सीमाद्वारा अस्वीकार गरिएको वा रोकिएको जस्ता कहिल्यै लागू नगरिएको परिवर्तनमा पूर्ववत गर्नका लागि केही हुँदैन।
यो किन हुन्छ
पूर्ववत गर्नुहोस् ले सोही जडान मार्फत सेटिङलाई परिवर्तन हुनुभन्दा पहिलेको अवस्थामा फर्काउँछ, त्यसैले खाता अझै पनि जोडिएको हुनुपर्छ।
यस बारेमा Zinn® Ads ले के गर्छ
किल स्विच अन हुँदा वा खाता पज गरिएको बेला पनि पूर्ववत गर्ने कार्य जारी रहन्छ, त्यसैले परिवर्तनलाई सधैं यसको ३० दिनभित्र फिर्ता ल्याउन सकिन्छ।
के गर्ने
- परिवर्तनहरू अन्तर्गत परिवर्तनको पूर्ववत गर्ने अन्तिम मिति जाँच गर्नुहोस्।
- यदि खाता पुन: जडान गर्न आवश्यक छ भने, पुन: साइन इन गर्नुहोस्, त्यसपछि पूर्ववत गर्नुहोस् थिच्नुहोस्।
- पूर्वस्थितिमा फर्काउनुहोस् थिचेपछि, एक क्षण पर्खनुहोस्: तपाईंको खाता पुन:स्थापना भएपछि परिवर्तन पूर्वस्थितिमा फर्काइयो रूपमा देखिनेछ।
- मेटाइएको विज्ञापनका लागि, पुनर्निर्माण गर्नुहोस् थिच्नुहोस्: यसले विज्ञापनलाई नयाँ रोकिएको विज्ञापनको रूपमा पुन: सिर्जना गर्दछ।
सम्बन्धित पृष्ठहरू: पूर्ववत गर्नुहोस् र परिवर्तन लग
Zinn Digital® होस्टिङसँग निःशुल्क समावेश गरिएको
Zinn Digital® सँग होस्ट गर्नुहोस् र क्लिक शिल्ड नि:शुल्क छ
हाम्रो होस्टिङमा क्लिक-धोखाधडी सुरक्षा सर्भरमै चल्छ, केही पनि इन्स्टल गर्नु पर्दैन र कुनै शुल्क पनि तिर्नु पर्दैन।